top of page

Systemen van J. Hermans & Co

GLASGEVELCONSTRUCTIES VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Bij J. Hermans & Co streven we ernaar om altijd de beste glasgevels te produceren. We bieden verschillende oplossingen aan, van conventionele glasgevels tot gevels gebouwd met Kalwall. 

Onze systemen zijn geschikt voor kleine praktijken, maar ook voor grote sporthallen, scholen en laboratoria. Hierbij garanderen we dat alle materialen en constructies moeiteloos aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen. 

Ontdek hieronder meer over elke soort glasgevel.

EMAIL UPDATE

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Bedankt voor uw bericht!

CONVENTIONELE GLASGEVELS VAN J. HERMANS & CO

Voor een klassieke gevelbekleding van glas zijn onze conventionele glasgevels een goede keuze. Wij werken vooral samen met Reynaers en Schüco, maar andere profielsystemen zijn zeker mogelijk. Hiervoor werken we nauwgezet samen met uw architect. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Aluminium ramen en deuren

  • Aluminium cassettesystemen

  • Inkomgehelen met automatische schuifdeuren en tourniquetdeuren

  • Ventilatieroosters

  • Zonwering

Conventionele glasgevels - J. Hermans & Co

HET KALWALL-SYSTEEM

Licht, flexibel, duurzaam en makkelijk te onderhouden. Het Kalwall-systeem heeft het allemaal! Deze unieke gevelbekleding bestaat uit composiet-panelen die lichtregelend zijn en uitstekende thermische eigenschappen voorleggen zonder harde schaduwen. Ze zorgen voor een andere, zachtere belichting dan een normale gevelbekleding van glas. 

Dit systeem is zeer energiebesparend en heeft een levensduur van meer dan 50 jaar. Dankzij het enorm lage gewicht en de flexibiliteit van de panelen is Kalwall ideaal voor originele, moderne gevelconstructies en andere toepassingen. Daarnaast zijn ze geschikt voor blow-outtoepassingen.

Kalwall-systeem - J. Hermans & Co
schuin_1.png

ALUMINIUM GUILLOTINERAMEN EN SVALSON-SCHUIFRAMEN

Guillotineramen en Svalson-schuiframen worden gebruikt voor specifieke veiligheidsbehoeften en zijn onder andere geschikt voor postkantoren, banken, receptiebalies en restaurants. 

Deze ramen hebben zeer diverse toepassingen en komen in verschillende soorten en maten. De guillotineramen gaan automatisch op slot wanneer ze gesloten zijn en kunnen worden uitgerust met een anti-valbeveiliging. Ook kogelwerende guillotineramen zijn mogelijk.

Aluminium guillotineramen - J. Hermans & Co
bottom of page