J. Hermans & Co: de experts in glasgevels

Contacteer ons

Glasgevels en andere glaswerken voor uw project

Of u nu op zoek bent naar een glasgevel voor een nieuw kantorencomplex of naar een glasgevel voor uw praktijk, met een glasgevel van J. Hermans & Co zit u goed! Wij helpen u met het ontwerpen van de plannen, verrichten de nodige studies, verzorgen de kwaliteitsvolle productie en staan ten slotte in voor het transport en de plaatsing. We gebruiken dan ook alleen de beste profielsystemen voor onze glasgevels.

Naast het ontwerpen en installeren van glasgevels voert J. Hermans & Co ook andere, aanvullende glaswerken uit. Zo kunt u bij ons terecht voor het bestellen en installeren van aluminium ramen, deuren en cassettesystemen. 

Wij helpen u ook graag met een oplossing voor de inkomhal van uw gebouw, met automatische schuifdeuren of tourniquetdeuren, die we tot in de details uitvoeren. En ook voor de kleine details van uw bouwproject, zoals het voorzien van ventilatieroosters en zonwering, rekent u op onze expertise.

We werken vooral samen met Reynaers en Schüco, twee producenten die hoog worden aangeschreven door verschillende grote namen in de bouwindustrie. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een ander profielsysteem te werken, indien u of uw architect dat wenst.

Laten we vandaag nog uw project bespreken.
Contacteer ons vrijblijvend.